12 Mayıs 2013 Pazar

Yaş Pasta Dolapları

Yaş Pasta Dolapları

   Herhangi bir yiyecek ürünü için niteliği belirlemeye yönelik olan en büyük unsurun şüphesiz ki tazelik durumu ya da bekleme süresi olduğunu ifade edebiliriz. Çünkü hangi besin grubuna ait bir ürün olursa olsun, belirli bir bekleme süresi vardır. Onun dışına çıkıldığı taktirde bayatlama ve de tazeliği kaybetme gibi sorunlar baş gösterir. Örneğin en hassas yapıya sahip olan ve bekleme süresi de bu bağlamda kısıtlı olan yaş pasta üzerinden devam edelim. 

   Eğer ki yaş pasta dolapları üretim yapılan yerde kullanılıyorsa bu sürenin en verimli şekilde ifade edileceğini söyleyebiliriz. Aslında yaş pasta dolapları bünyesinde muhafaza edilmeden de aynı görüntüde pastalar saklanabilir. Fakat bu satış gerçekleştikten sonra müşteriden olacak dönüş oldukça kötü olacaktır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder